Actualizado el 03/09/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. 750 estudiants d'arreu del món resolen reptes tecnològics a la HackUPC 2024

750 estudiants d'arreu del món resolen reptes tecnològics a la HackUPC 2024

Escrito por Agencias Externas el 14/05/2024 a las 20:55:39
891

Del 3 al 5 de maig, té lloc al Campus Diagonal Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) la HackUPC 2024, una competició en què equips d’estudiants internacionals desenvolupen projectes innovadors a partir dels reptes proposats per empreses.


Uns 750 estudiants d'arreu del món es donen cita del 3 al 5 de maig a la HackUPC 2024, que proposa a entusiastes del món creatiu i tecnològic desenvolupar un projecte innovador per equips que doni resposta a reptes tecnològics proposats per empreses. En altres edicions, els reptes s'han enfocat a aportar solucions per lluitar contra el canvi climàtic o els problemes de sanejament, manteniment i seguretat a les ciutats, així com a la creació d'aplicacions tecnològiques amb finalitats socials, entre altres.



Durant els tres dies de la hackató, l'estudiantat participarà també en xerrades tecnològiques amb especialistes del sector i en diferents activitats lúdiques. A més, tindran l'oportunitat d'interactuar amb professionals de les empreses patrocinadores, que aportaran els seus productes i l’experiència dels seus enginyers i enginyeres. En aquesta edició, col·laboren l'Agència Espacial Europea, IThink UPC, InterSystems, Grafana, Inditex, TravelPerk, Vueling, Seidor, GitJHub, Flanks i Bluetab.



L’esdeveniment finalitzarà amb la presentació dels equips finalistes i el lliurament de premis, el diumenge 5 de maig. El jurat està format per professionals de les empreses patrocinadores, personal de la Universitat i personalitats del sector tecnològic, que valoraran la tecnologia aplicada en el projecte, la innovació i l'experiència d'aprenentatge.



La HackUPC 2024 està organitzada per estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la UPC.